Ιδιότητες GanikDerma®

Η θεραπεία των δερματικών πληγών είναι μια υψηλά συντονισμένη φυσιολογική διαδικασία που αποκαθιστά τη δερματική ακεραιότητα. Τα επιθέματα και η αλοιφή παρεμβαίνουν στη διαδικασία επούλωσης προσφέροντας λύσεις σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

 • ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗΣ ΔΡΑΣΗ

 Χάρις των φυσικών συστατικών φαινόλες, ελαιοκανθάλη και λιπαρά οξέα που επίσης βοηθούν στην επανεγκατάσταση του φράγματος των λιπιδίων του δέρματος. Το υπογαλακτικό βισμούθιο παρέχει αντιφλεγμονωδεις ιδιότητες και λειτουργεί ως αιμοστατικός και αντιμικροβιακός παράγοντας.

 

 • ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΛΛΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΓΗ

Η αφαίρεση είναι εύκολη και ατραυματική.

 

 • ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟ ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

Επιταυγχάνεται με την ενυδάτωση του νεκρωτικού ιστού. Επιπλέον, ενισχύουν την αυτολυτική διαδικασία που πραγματοποιείται από τα ένζυμα MMP’s (μεταλλοπρωτεάσες, πρωτεολυτικά ένζυμα αποικοδόμησης του εξωκυτταρίου υλικού) του οργανισμού και η πλούσια σε βιταμίνη Α αλοιφή διασφαλίζει την επιπρόσθετη ενυδάτωση των ιστών. Η αντιφλεγμονώδης δράση και η απορρόφηση του εξιδρώματος ευνοεί κατά πολύ τη λειτουργία “αυτοκαθαρισμού” των πληγών.

 

 • ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΩΔΟΥΣ ΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΥΝΟΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΥΛΩΣΗ
 1. Εξασφαλίζοντας ένα ευνοϊκό μικροκλίμα για την επούλωση διεγείρωντας τα επιθηλιακά κύτταρα, τα κερατοκύτταρα και τα ενδοθηλιακά κύτταρα αποκαθιστώντας το φράγμα λιπιδίων της επιδερμίδας και την παραγωγή κολλάγονου και ελαστίνης.
 2. Αυξάνοντας την επιθηλιοποίηση ακόμη και στην περίπτωση βαθέων τραυμάτων διεγείροντας τα αποθέματα των υπολειπόμενων επιθηλιακών κυττάρων.
 3. Επιταχύνοντας τον νεοσχηματισμό αγγείωσης.
 4. Η διαχείριση του πλεονάσματος του εκκρίματος επιτρέπει τον βέλτιστο καθαρισμό.

 

 • ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΥΓΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ,ΟΥΔΕΤΕΡΟ pH ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ:
 1.  Με την ενυδάτωση αποφεύγεται ο σχηματισμός ξηρής κρούστας.
 2. Παρέχουν μια σταθερή Θερμοκρασία 36 °C – 37 °C με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται η βέλτιστη κυτταρική μεταβολική δραστηριότητα και η επιτάχυνση την ενζυματικής αντίδρασης. Ουδέτερο pH (6,5-7,5).
 3. Η αυξημένη οξύτητα ή αλκαλικότητα εμποδίζουν τον πολλαπλασιασμό των μακροφάγων και ινοβλαστών.
 4. Διεγείρει και επαναφέρει την κυκλοφορίας του αίματος.
 5. Παρέχουν φυσικά ιχνοστοιχεία απαραίτητα για τη σύνθεση των πρωτεϊνων (λιπαρά οξέα, προβιταμίνη Α, βιταμίνη C και Ε, γλυκερίνη)
 6. Οι ιδιότητες επιτρέπουν τη χρήση της αλοιφής σε περίπτωση οποιουδήποτε είδους πληγών ακόμη και σε περίπτωση τραυμάτων με κίνδυνο υπερμόλυνσης, εξαλείφοντας την αίσθηση των οσμών.
 7. Ειδική άνεση για τον ασθενή μέσω μιας ατραυματικής αλλαγής, με χαμηλή συχνότητα.
 8. Εύκολη εφαρμογή στην περίπτωση πληγών που βρίσκονται σε δύσκολες περιοχές.
ContactUs.com